Wie we zijn

Merk Transport is ontstaan uit een splitsing van Robertdesign & Transport. 


Doordat Robertdesign & Transport uit zijn voegen groeide is dit bedrijf opgesplitst in twee bedrijven.

Robertdesign als design en website builder

Merk Transport vof


Merk Transport Vof heeft twee eigenaars, Michelle Mulder en Robert Jilderda

Michelle Mulder werkt al jaren in de transport wereld, dagelijks is zij nog steeds op de werkvloer te vinden en laat hiermee ook duidelijk zien dat de transportwereld niet alleen maar voor mannen is! Natuurlijk zie je vaak veelal mannen in deze bedrijfstak , maar Michelle Mulder zorgt als 1 van de vele dames dat dit langzaam veranderd. Zij verslaat dagelijks menig mannetje door haar inzet en doorzettings vermogen en weet door haar jarenlange ervaring anderen te inspireren.

Robert Jilderda werkt ook al jaren in de transport wereld, meerdere bedrijven heeft hij al succesvol ondernomen. Of het nu een designstudio, taxibedrijf of transportbedrijf is, hij is nog steeds van alle markten thuis en een ras-echte ondernemer. Door veel tijd en energie te steken in ondernemen ziet hij nog vaak succesverhalen voorbij rijden als taxi's of modellen voorbij wandelen in grote magazinnes. Toch ligt zijn hart bij de Transportwereld. De vele moeilijke kwesties die dagelijks spelen ziet hij als uitdaging en gaat dit dagelijks nog steeds met liefde voor het vak aan.

Door krachten te bundelen met andere bedrijven en zzp'ers is er nu een bedrijf ontstaan die een in een groot deel van Nederland dagelijks pakketten bezorgd en koerierswerkzaamheden uitoefend. De foto met de vele handen staan dan ook voor de vele handen die dit bedrijf groot hebben gemaakt, en nog groter zullen laten groeien.

Zonder onze partners in vervoer en de geweldige zzp'ers die elke dag voor ons klaar staan zouden wij dit als bedrijf zijnde nooit kunnen bolwerken.